Coacher

COACH KJ


Grundare av Team KJ 226. Idén föddes egentligen förmånga år sedan, och jag har i närmare 10 år coachat andra triathleter till att nå sina drömmars mål. Först under sensommaren 2016 föll allt på plats och teamet startades upp.

Mitt mål är att kunna coacha vem som helst, oavsett om ditt mål är Ironman Hawaii eller om ditt mål är att klara av att genomföra ett triathlonlopp så möter jag dig på din nivå och tar dig vidare därifrån.


Min styrka som coach är just den personliga coachingen, och att kunna anpassa träningsplaneringen till din rådande vardagssituation!

Vem är KJ?


Karl-Johan Danielsson

Född i Arvika, bor nu i Hedemora

Utbildad idrottstränare

Aktiv triathlet sedan 1994

Ironman-athlet av rang

Personbästa Ironman: 8:21:04COACH EMELIE


Jag har varit triathlet sedan barnsben, redan 1996 gjorde jag debut som 8-åring. Men min absouta grund som idrottare har jag inom längdskidåkning och simning. Jag har gått på triathlongymnasiet i Motala och sedan läst vidare till lärare vid Dala Sports Academy i Falun. Jag har tävlat på alla distanser utom Nice-distansen, med vinst i AG 25-29 på Ironman Kalmar och Hawaii-kval som största ögonblick.

Mitt mål är idag att delge andra av mina erfarenheter, och på så sätt få fler att nå sina drömmars mål.


Min styrka som coach är att jag är noggrann, inkännande och ger snabb respons när det behövs!


Vem är Emelie?


Emelie Danielsson

Född och boendes i Hedemora

Utbildad lärare

Personbästa Ironman: 10:44

Ironman Hawaii FinisherKontakta oss


Email: teamkj226@gmail.com


Telefon: 0739591444

Team KJ 226


Det personliga teamet för dig som vill träna och tävla med team-känsla oavsett träningsbakgrund.Copyright @ All Rights Reserved